Tribünler

Tribünler
Tribünler
Mehmet Ertaş
Mehmet Ertaş

Tribünler

Taraftar böyle coşuyor

Futbol takımlarının taraftarı, tribünleri coşturan tezahüratlarının, marşlarının bir hikayesi var. NTVRadyo'da biz o hikayeleri bilmek istiyoruz.

Taraftar ve takımına tutkusunu dile getirdiği tezahüratlar. 

Amatör ya da profesyonel, yerel ya da dünyaca ünlü futbol takımları taraftarsız, tezahüratsız, marşsız olmaz!

Futbolun olmazsa olmazları bunlar!

NTVRadyo programı Tribünler'de, dünyaca ünlü futbol takımlarının, neredeyse tüm dünyada bilinen tezahürat ve marşlarının hikayelerini dinleyin.

Podcast

Tribünler

İngiliz müzisyen Tony Britten 1992 yılında, Handel'in 1727 yılında Kral II: George'un taç giyme töreni için bestelediği 'Zadok the Priest' adlı eserinden düzenlendi, İngiltere Kraliyet Filarmoni Orkestrası çaldı. UEFA Şampiyonlar Ligi Marşı'nın hikayesini Mehmet Ertaş anlatıyor. İyi dinlemeler.

Tribünler

"Güneyin Yıldızı" kısa sürede bir hit haline geldi ve 12 dile çevrildi. Mehmet Ertaş bu bölümde Bayern München taraftarına kulak veriyor. İyi dinlemeler.

Tribünler

Mehmet Ertaş bu bölümde, stadyumların ilham kaynağı ve mitolojik kahramanı Diego Maradona tezahüratlarını anlatıyor. İyi dinlemeler.

Tribünler

Tribünler

Sonsuza dek uçuşacak bir baloncuğum! Manchester United'ın tribünlerinden yükselen sesin hikayesini Mehmet Ertaş'tan dinleyin.

Tribünler

Seni boyadım, güneş kadar sarı, kalbim kadar kırmızı, Roma benim Roma'm. Mehmet Ertaş bu bölümde 46 yıldır tribünlerden yükselen Roma Marşı'nın hikayesini anlatıyor.

Tribünler

Pek çok taraftar grubu tarafından kendi dillerinde seslendirilen Dale Boca'nın hikayesini Mehmet Ertaş'tan dinleyin.

Tribünler

Gerry and the Pacemakers tarafından bir hit haline dönüşmeden önce ilk kez Broadway Müzikal'inde seslendirilen You Will Never Walk Alone bestesine rakip takım taraftarlarının bile eşlik ettiği söylenir. Asla yalnız yürümeyeceksin diyen Liverpool marşının hikayesini Mehmet Ertaş'tan dinleyin.